Barátaim...

Akik támogatnak a felhőtlen szórakoztatásban

Összeszokott csapatunk a ceremónia minden területét biztonsággal ellátja.
Image
Image
Image

Akik hozzáadnak a rendezvényhez

Rosenthal Péter
Rosenthal PéterZenész

Üdvözlöm! 1992-től foglalkozom zenével. 1998-ban oszk vizsgáztam és alapítottam egy zenekart ami 2010-ig működött trió formációban. Azóta szólóban folytatom pályafutásom. Sok fajta zenei stílusban otthon vagyok de legjobban a mulatós és a retro disco . Vállalom Zenés rendezvények lakodalmak, bálok, eljegyzések, születésnapok, névnapok, céges rendezvények, egyéb összejövetelek  színvonalas zeneszolgáltatását! Komoly hangtechnikával és látványos fénytechnikával dolgozom. Tangóharmonika kíséretet tudok biztosítani a násznép vonulása alatt, a búcsúztató alatt vagy a lánykérés alatt! Repertoárom mindig a vendégek ízléseinek megfelelően választom ki! Minden vendég táncra perdül! A jó hangulatot garantálom! Remélem mihamarabb találkozunk! 

Ízelítő a zenei anyagból: Rosenthal Péter bemutatkozó
Márkus Laci
Márkus LaciZenész

Engedjék meg, hogy röviden bemutatkozzam. Közel 20 éve "dolgozom" zenészként, bár számomra a mulattatás nem munka, hanem kikapcsolódás. Ez idő alatt a repertoáromba kb. 1000 dal került a 70-es évek sanzonaitól, a 80-as évek slágerein át, a 90-es évek diszkózenéin keresztül, egészen napjaink mulatós, bulizenééig. Nincs előre írt forgatókönyv, mindig az adott társaság igényeit kielégítve igyekszem hangulatot teremteni.
Amit én biztosítok: pontos és igényes megjelenést, valamint profi hang és fénytechnikát
Amit önöknek kell: sok-sok mulatni vágyó embert

Ha a rendezvényhez már csak a zene hiányzik, ne habozzon vegye fel velem a kapcsolatot!
Telefonszám: +36 30 514 2713
Email: markuslaszlo@regec.hu

Bolobás János
Bolobás JánosZenész
Telefonszám: +36 30 448-9884

Ízelítő a zenei anyagból

Még a búza ki sem

Édes kisfiam

Csak az asszony meg ne tudja

Maréna

Azok a boldog szép napok

Mészáros Attila
Mészáros AttilaVideó
Veres Dénes Ferenc
Veres Dénes FerencVideó

Hivatásom jó minőségű videofelvételek készítése, pillanatok hangulatok megörökítése.
A megfelelő felvétel Panasonic HC-X1000 kamerával RODE mikrofonnal kiegészítve 4K/Full HD minőségben kerül rögzítésre. Azon a csodálatos napon kb. négy-öt óra nyersanyag készül melyet professzionális vágási munka után igényes minőségben adok át. (Egyedi tervezésű lemez és borító.)

Az esküvők, ünnepi rendezvények, fesztiválok, összejövetelek (születésnap, névnap, eljegyzés, céges rendezvények) videófelvétel készítésén túl, a már rögzített belső családi események újra szerkesztését is vállalom.

Telefon: +36 30 219 4231