Palásti Bertalan Hivatásos Nagyvőfély hivatalos bemutatkozó oldala Palásti Bertalan - Felhasználási feltételek
 
Felhasználási feltételek

Elfogadás

A palatiberci.hu oldal (továbbiakban: www.palastiberci.hu) látogatójaként az oldal megtekintésével, használatával Ön automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.

A www.palastiberci.hu tulajdonosa (továbbiakban: Palásti Bertalan) fenntartja magának a jogot a felhasználási feltételek bármikor történő módosítására. A módosított feltételek a www.palastiberci.hu-on történő közzétételtől számított harminc (30) nap múlva lépnek életbe.

Továbbiakban, az Palásti Bertalan fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, figyelmeztetés nélkül megtagadja a szolgáltatást, illetve a jogellenes tevékenységet folytató látogatót kitiltsa az oldalról.

 

Hozzászólások

Bárki külön engedély nélkül hozzáadhat linket a www.palastiberci.hu-on található bármely hozzászólásra alkalmas felületen. Kivételt képez azon technikák alkalmazása, amelyek elbizonytalanítják a látogatókat azzal kapcsolatban, hogy melyik oldalon is böngészik éppen.

A látogatók által feltöltött és közzétett tartalmak nem sérthetnek szerzői, szabadalmi, kereskedelmi jogokat, sem bármely harmadik fél szellemi, személyiségi, magánélethez vagy nyilvánossághoz fűződő jogait.

Egyetlen, az oldalon látogatók által közzétett tartalom sem lehet félrevezető, sem fenyegető, rágalmazó vagy bántó jellegű.

Az ártó szándékú kódokat tartalmazó, látogatók által közzétett tartalmak minden indoklás nélkül törlésre kerülnek. Az Palásti Bertalan fenntartja magának a jogot ahhoz, hogy ilyen esetekben a kárt okozni szándékozó látogató kitiltásra kerüljön az oldalról.

 

Panaszok elbírálásának folyamata

Kérjük, hogy a www.palastiberci.hu-on talált valamennyi káros vagy illegális információról, adatról, tartalomról tájékoztasson bennünket az alábbi címen.

Ha az Palásti Bertalan jogosnak találja a panaszt egy másik látogató által közzétett tartalommal kapcsolatban, valamennyi szabálysértő tartalom eltávolításra kerül (szöveg, kép, információ vagy adat).

A panaszok elbírálásának folyamata összhangban van az elektronikus kereskedelemmel szóló 2000/31/CE EU-direktíva 14. szakaszával.

 

Szerzői jogok

Copyright Palásti Bertalan ©2013. Minden jog fenntartva! A www.palastiberci.hu-on található valamennyi szöveg, kép, fotó vagy grafika szerzői jog védelme alatt áll. Kizárólag magáncélokra nyomtatható ki. Minden egyéb célú felhasználás esetén az Palásti Bertalan engedélye szükséges.

 

Felelősség

Az Palásti Bertalan minden jogot fenntart és semmilyen felelősséget nem vállal!

Minden jog fenntartva, kivéve amelyek egyértelműen elutasításra kerültek. Az Palásti Bertalan semmiféle felelősséget nem vállal, és kötelezettséget csak a törvényileg előírt mértékben kíván viselni a közzétett tartalmakat, továbbá az abból eredő károkat illetően.

Az Palásti Bertalannek nem áll módjában és szándékában garantálni a www.palastiberci.hu folyamatos és hibák nélküli működését. Az Palásti Bertalan semmiféle garanciát nem vállal az oldal használatának eredményeiért, sem az oldalon megtalálható információk pontosságáért vagy megbízhatóságáért. A www.palastiberci.hu a közölt információk helyességét nem ellenőrzi, a tartalmakat adott formájukban közli.

Az Palásti Bertalan semmiféle garanciát nem vállal az oldal működőképességével, valamint az oldalon mások által (pl. vendégkönyv bejegyzés) megjelenített információkkal, vagy tartalommal kapcsolatban. A törvényileg szabályozott kereteken kívül az Palásti Bertalan mindennemű garanciavállalást elutasít, legyen az akár nyilvánvaló, akár közvetett, beleértve, de nem csak arra korlátozva, az eladhatóság és az adott célra való alkalmasság közvetett garanciáját.

Az Palásti Bertalan nem vonható felelősségre az oldal használatából eredő bárminemű kárért, beleértve, de nem csak arra korlátozva, a közvetlen és közvetett károkat.

A www.palastiberci.hu látogatója bárminemű kifogás nélkül teljes felelősséget vállal minden általa közzétett információért. A nem kívánt tartalom eltávolításra kerül!

Más weboldalakra mutató linkekért, beleértve a bannereket, gombokat és szöveglinkeket is, valamennyi felelősség a link tulajdonosát terheli. Az Palásti Bertalan megakadályozhatja a más oldalakra mutató linkek közzétételét, és eljárást kezdeményezhet, ha azok nem felelnek meg a személyes, általános, és nem kereskedelmi célú felhasználás szabályainak.

 

Figyelmeztetések és egyéb tudnivalók

Feltételezzük, hogy elolvasta és tudomásul vette a www.palastiberci.hu-on található, és annak használatával kapcsolatos feltételeket és figyelmeztetéseket. A www.palastiberci.hu továbbiakban történő használata az említett dokumentumokban foglaltak kifejezett elfogadásának minősül.

 

Hozzáférés

Az Palásti Bertalan indokolt esetben (például ezen szabályzat megsértése esetén) élhet azzal a lehetőséggel, hogy a szabályt megsértő látogatót IP címe alapján kitiltsa www.palastiberci.hu -ról.

 

Joghatóság

A látogatók és a weboldal között létrejövő nyilatkozat és kapcsolat esetében, a törvénysértés jellegére való tekintet nélkül, a Magyarországon hatályos törvények az irányadóak.