Palsti Bertalan Hivatsos Nagyvfly hivatalos bemutatkoz oldala Palsti Bertalan - Ajnlott partnerek
 
Partnerek, akiket bátran ajánlok

 

 

VIDEÓS - Mészáros Attila

Mészáros Attila videós

Mészáros Attila videós

Az örömteli nap eseményeiről -a vőfély beköszöntőjétől a vendégektől való elköszönésig- felvételt készítek kiváló minőségű Panasonic MD1000 3ccd kamerámmal.

Elérhetőség: Megyaszó, Rózsa út 33.; Tel: 0670-353-1187; uh.liamortic@vtozsaygem

 

FELSZOLGÁLÓ LÁNYOK

Felszolgáló lányok

Kedves, udvarias, figyelmes kiszolgáló csapatunk igyekszik, hogy Önök gondtalanul élvezhessék életük legszebb napját. A vendégek jelzéseit, kívánágát figyelembe véve szolgáljuk fel az ételeket, italokat. Az asztalokat rendben tartva igyekszünk a gyors, precíz kiszolgálásra.   Elérhetőség: Palásti Mariann, 0620-436-0433; uh.liameerf@apnnairam

 

GRAVÍROZÁS - Veres Dénes Ferenc

Gravírozás - Veres Dénes Ferenc

Vállalok üvegpoharakra, palackokra – pl. minőségi borok, borosüvegek – való gravírozást is. Ezekre a tárgyakra a gravírozás a homokszórás eljárásával készül. A választott felirat vagy ábra belevésődik az üveg felületére, amely matt színben fog látszódni. A gravírozás poharak vagy üvegek esetében a tárgy testének a legszélesebb részére történhet a legkönnyebben. Gravíroztasson névre szóló poharat az esküvői vendégek számára! Lepje meg a vendégeket azzal, hogy az esküvői vacsorán mindenki személyre szóló, saját névvel ellátott boros vagy pezsgőspoharat kap!

Elérhetőség: Tel: 0630-219-4231, moc.liamg@senedserev

 

Továbbá...

Egyéb szolgáltatások

Egyéb szolgáltatások:

Születésnap, névnap, házassági évforduló, kerti party, céges rendezvények színvonalasábbá tételéhez örömmel nyújtok segítséget lakodalmas fíling belecsempészésével! (Palásti Bertalan)