Palásti Bertalan Hivatásos Nagyvőfély hivatalos bemutatkozó oldala Palásti Bertalan - Vendégkönyv
 
Vendégkönyv
Új bejegyzés írása a vendégkönyvbeRégebbi bejegyzések
mama
 
2015.01.14. 10:37

Kedves Palásti Bertalan!

Gratulálok és sok sikert!
Tetszik a holnap.
Üdv:mama

 
Taskóné Bukszár Judit
 
2014.01.12. 19:14

Kedves Berti sógor! Első körben szeretnénk megköszönni az esküvőnkön nyújtott szolgáltatásaidat, hogy mindent megtettél azért hogy az esküvőnk a legszebb nap legyen számunkra, a kedvességedet, a rengeteg szeretetet, az eszméletlen hangulatot, a pontosságot, a precizitást, a figyelmességedet. Másodkörben a vendégkönyv olvasóinak írnék egy pár mondatot, hiszen gondolom más házasodni készülő emberek is azt szeretnék hogy életük egyik fontos napja úgy alakuljon hogy emlékezetes maradjon számukra és persze a vendégek számára is, ehhez Palásti Bertalan nagy vőfélyt tudom ajánlani, tapasztalatból írom, nem fogják megbánni, és nem reklám fogásból írok! Egy csupa szív ember akinek tényleg az a fontos hogy tökéletesen sikerüljön minden, és boldognak lássa az ifjú párt, és úgy gondolom ettől fontosabb nincs!

 
Tamás Kálmán
 
2013.12.07. 19:32

Katona barátom 1985-ben voltál vőféj a lakodalmunkon. Azóta sok víz lefolyt a Hernádon. De a te foglalkozásod nem ment ki a divatból, sőt.. Családod összefogása, szolgáltatás sokszínűsége példaértékű. Gratulálok!

 
Királyné Barkóczi Emese
 
2013.11.13. 20:17

Kedves Berci!

Először is szeretnék gratulálni a szép és igényes honlapodhoz!
Ezúton szeretném megköszönni a közreműködésedet abban, hogy az a bizonyos nagy nap, az esküvő, tényleg olyan volt, akár a mesékben. Emlékszem, mennyire izgultam és vártam, hogy először vezess ki a násznép elé, úgy éreztem magam, mint egy királylány és általad minden olyan hiteles lett, minden rólunk szólt, az ifjú párról! A sok szép vers amit mondtál, a figyelmességed, a gondoskodásod és az emberek iránti kedvességed mindenki elégedettségét és örömét szolgálta. Köszönöm, hogy mindannyiunk számára felejthetetlenné tetted ezt a napot! Másoknak is hasonló boldogságot kívánok!

 
Molnárné Porubjánszki Petra
 
2013.11.09. 19:03

Kedves Berti!
Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy esküvőnk napját szebbé, hangulatosabbá tetted. Általad mindenki megismerhette, hogy milyen egy igazi magyar lakodalom. Mindenki részéről elismerő hangokat hallhattunk vissza a lagzinkról, amit nagy részben neked köszönhetünk. Úgy gondolom, hogy egy jó vőfély elengedhetetlen egy jó lakodalomhoz.
Ezek után, ha valaki házasodik, biztos vagyok benne, hogy téged fogunk javasolni.
Nagyon köszönjük!


Porubjánszki és a Molnár család

 
Régebbi bejegyzések